Virtuálny staging

Prvý dojem hrá rozhodujúcu úlohu vo svete realít. Môže váš predaj alebo prenájom výrazne meniť. Virtuálny staging umožňuje potenciálnym záujemcom vidieť, ako by mohol byť prázdny priestor zariadený a pomáha vytvoriť predstavu o jeho využití.

Vizuálna predstava

Virtuálny staging umožňuje potenciálnym záujemcom vidieť, ako by mohol byť prázdny priestor zariadený. To pomáha vytvoriť vizuálnu predstavu o potenciálnom využití priestoru a prilákať záujemcov.

Emócie

Virtuálny staging dokáže vykresliť atmosféru a pocit, akým by sa v nehnuteľnosti dalo žiť. Tým sa zvyšuje pravdepodobnosť, že sa záujemcovia dokážu spojiť s nehnuteľnosťou.

Riešenie pre prázdne priestory

Novostavby alebo nezariadené nehnuteľnosti môžu pôsobiť prázdne a neosobne. Virtuálne zariadenie im dodá osobný a útulný charakter, ktorý môže pritiahnuť viac záujemcov.

Zvýraznenie potenciálu

Virtuálny staging umožňuje zdôrazniť potenciál nehnuteľnosti. Zariadenie priestoru môže pomôcť zvýšiť vnímanú hodnotu nehnuteľnosti.

Lepšia predstavivosť

Virtuálny staging pomáha ľuďom lepšie si predstaviť rozloženie a využitie priestoru. To môže viesť k vyššiemu záujmu o prehliadku nehnuteľnosti a nakoniec k uzatvoreniu obchodu.

Nákladovo efektívne

Oproti fyzickému zariadeniu nehnuteľnosti je virtuálny staging oveľa nákladovo efektívnejší a rýchlejší.

Cena

20 € / foto

spalna zariadená spálňa